Original products by designers from Amsterdam | Lots of gift inspiration | We ship worldwide!

Winactie Sugarz jewelry en de betekenis van kleuren

Winactie Sugarz jewelry en de betekenis van kleuren
1 mei 2017 Suzanne Hof
In geen categorie

In mei verloot Locals Amsterdam maar liefst 3 sieraden van haar in-huis merk Sugarz Jewelry.
Je hoeft alleen maar onderstaand winformulier in te vullen voor 31 mei om kans te maken op een van de drie prachtige items.

  WINFORMULIER MAART

  (Privacybeleid)

  Ik wil kans maken op een gratis portemonnee van Sticks and Stones.

  We verloten 1 exemplaar van deze prachtige bordeauxrode ketting,
  1 exemplaar van deze mooie armband met blauwe steen,
  en een paar schitterende gele oorbellen.

  De betekenis van kleuren

  Voordat je aangeeft welk sieraad je het liefst zou willen winnen, kun je eerst eens meer lezen over de betekenis van verschillende kleuren. De kleuren van de items die wij weggeven zijn rood, blauw en geel.

  Vandaag is roodPOM Amsterdam_SP5403_Botanical Garden Light Blue 153_8718754004336_LR_model

  Natuurlijk staat de kleur rood bekend als de kleur van liefde en romantiek. Maar het is ook de kleur van kracht en passie! Daarnaast geeft rood ook motivatie en ambitie weer; een soort vuur binnenin je, zeg maar.

  Stel dat je bijvoorbeeld een wedstrijd heel graag wilt winnen waarbij je wilt bewijzen dat je heel erg veel passie hebt, dan is rood een hele goede kleur om te dragen, in je kleding of in bijvoorbeeld je sieraden en makeup. Je overtuigt de jury zo echt! Stel je voor wat beige in zo’n geval over je zou zeggen.

   

  Zo blauw als water

  De betekenis van de kleur blauw is heel veelzijdig. Blauw staat voor fris, schoon, serieus, betrouwbaar en is kalmerend. Maar daarnaast wekt de kleur blauw ook vertrouwen op; het wordt vaak in de medische sector gebruikt of bij serieuze bedrijven. Het bevordert vertrouwen en communicatie. Zakelijk gezien is blauw dus een goede kleur.

  Heb je een zakelijk gesprek met iemand en wil je aangeven dat je een betrouwbare partij bent? Kies dan voor blauw!

  Zonnig geel

  Van de kleur geel worden mensen vrolijk, optimistisch en energiek. Het doet ons denken aan zonlicht en aan vrijheid. In een gesprek helpt gele kleding of gele sieraden bij het overwinnen van hindernissen bij de ander en bij het oplossen van emotionele blokkades. Je geeft hiermee in een gesprek aan dat je problemen zelf kunt oplossen en een vrije geest bent.

  Wil je bijvoorbeeld graag een promotie of heb je een gesprek met iemand die je wilt opvrolijken? Dan is geel een hele goede kleur om te dragen.

  Zoveel mogelijkheden

  Eigenlijk hebben alle kleuren wel een dieperliggende betekenis waar je misschien nooit bij stil hebt gestaan.

  Groen maakt mensen rustig en beheerst en doet ze aan de natuur denken. Daarom zie je groen vaak terug in wachtkamers en in ziekenhuizen. Heb je een vergadering met iemand die kwaad is? Dan kan groen iemand helpen kalmeren.

  Paars staat voor wijsheid en spiritualiteit. Met paars kun je ook iemand overtuigen van je kunnen en het is een goed alternatief voor rood, wat te sterk kan overkomen, of roze, wat te zacht kan overkomen.

  Roze is heel zoet en vrouwelijk. Het staat ook voor vrede. Met iemand die roze draagt kun je bijna geen ruzie krijgen. Mensen voelen zich er heel veilig bij.

  Bruin wordt soms gezien als een saaie kleur, maar als je het goed combineert dan kan het heel natuurlijk, duurzaam en stabiel overkomen.

  Oranje is een hele vrolijke en speelse kleur. Het is net wat zachter dan geel en niet iedereen houdt van oranje. Maar als je de juiste kleur oranje te pakken hebt, dan doet het mensen denken aan een mooie zonsopgang of vredige zonsondergang.

  Draag je graag zwart? Dan word je gezien als stijlvol, bescheiden en rustig.

  SugarzJewelry-b

  Kleuren die passen bij de situatie

  De volgende keer dat je een sollicitatiegesprek hebt, een wedstrijd wilt winnen, of iemand wilt opvrolijken: kies je kleur!

  Vul voor 31 mei het bovenstaande winformulier in en hopelijk win jij een van die mooie Sugarz sieraden. Zo niet, dan krijg je alsnog 10% korting in de webshop of in de winkel.

  Schrijf je in voor Locals nieuws
  en ontvang
    10 euro korting 
  Aanmelden
  close-link