Heb je vragen? Bel gerust! 020-5286500 (tijdens openingstijden)

Win een tas!

Win een tas!
1 februari 2017 Suzanne Hof
In geen categorie

Bedankt voor je geduld!

Wie tussen 30 januari en 15 februari bestelt bij de webshop van Locals Amsterdam, moet even geduld hebben.
Door een welverdiende vakantie worden producten pas na 15 februari weer verstuurd. En als bedankje voor je geduld, verloot Locals Amsterdam een prachtige gratis Brisbane bag Vegetable tan t.w.v. € 219,95!

 

brisbane-bag_vegetable-tan-leather_mustang-brown_option-1-copy

Deze stoere Brisbane bag van Sticks and Stones uit Amsterdam is zowel mooi als praktisch. De tas is veilig gesloten met een rits en heeft aan de buitenkant 2 kleine zakjes en een buitenvak, ook met ritsen. Het hengsel en de verstelbare riem maken de tas gemakkelijk te dragen.

De Brisbane bag Vegetable tan is gemaakt van plantaardig gelooid leer! Deze leerlooitechniek is milieu- en mensvriendelijk en geeft een prachtige vintage look.
Op www.localsamsterdam.com/product/brisbane-bag-vegetable-tan/ vind je alle details van deze geweldige tas!

Verloting

In de koude maand februari gaat Locals Amsterdam zo’n prachtige tas verloten. We willen je graag verwennen met een luxe cadeau. In februari is het zo guur en donker! Echt de tijd om jezelf extra in de watten te laten leggen. Met de dure decembermaand achter de rug en de eerste -altijd verhoogde- kosten van het nieuwe jaar, leek deze stijlvolle, fijne tas ons het perfecte cadeau.

Om mee te doen aan de loting hoef je niks te bestellen! Iedereen kan meedoen.
Vul onderstaand formulier in en stuur het op vóór 15 februari. Daarna kiezen we een winnaar die persoonlijk bericht van ons ontvangt. De andere inschrijvers ontvangen na 15 februari een bon voor 10% korting in de winkel en een kortingscode voor 10% korting in de webshop. Dus er is altijd een goede reden om mee te doen met de loting!
(Elke unieke naam/emailadres heeft 1x kans op de tas, dus meerdere malen aanmelden is niet nodig. Je ontvangt ook maar 1x 10% korting.)

Doe mee!

Maak door middel van onderstaand formulier kans op een gratis Brisbane bag Vegetable tan! Als je niet wint, ontvang je toch 10% korting in de winkel of in de webshop
(1x versturen graag! Meerdere malen versturen verhoogt je kans niet).

 

WINFORMULIER MAART

(Privacybeleid)

Ik wil kans maken op een gratis portemonnee van Sticks and Stones.