Original products by designers from Amsterdam | Lots of gift inspiration | We ship worldwide!

POM shawls: Nieuw, sale en korting!

POM shawls: Nieuw, sale en korting!
20 februari 2019 Suzanne Hof
In Ontwerpers, Producten, Weggeefkalender

Een van onze favoriete producten bij Locals Amsterdam zijn de prachtige POM shawls.

De Amsterdamse zusjes Liesbeth en Violet begonnen in 2011 (ook het geboortejaar van Locals!) met het maken van kwalitatief hoogwaardige shawls in de kenmerkende assymetrische driehoeksvorm. Prachtige prints, edgy kleurencombinaties, mooie materialen, handgemaakt en met een bijzondere afwerking. Elke collectie weer worden we blij van zoveel originele, visuele pracht. Bij de stenen winkel van Locals hebben we de grootste collectie POM shawls offline van Nederland, dus alle keus!

De nieuwe collectie is binnen!

We hebben weer een aantal prachtige nieuwe shawls mogen toevoegen aan onze collectie, perfect voor een prachtige lente en zinderende zomer!
Zit je lekker aan het water maar wordt het ‘s avonds een beetje frisjes? Of kan je saaie topje wel wat kleur gebruiken? De nieuwe POM shawls zijn perfect om je schouders te verwarmen en je outfit een kleurrijke oppepper te geven!

 

 

 

 

 

ALS JE EEN POM SHAWL KIEST UIT DE NIEUWE COLLECTIE, DAN ONTVANG JE VAN 25 FEBRUARI T/M 25 MAART OOK NOG EENS 10 EURO SHOPTEGOED!

Bekijk alle POM shawls

POM by Katja

Samen met de welbekende Katja Schuurman is in-house de nieuwe POM by Katja collectie ontworpen. Frisse, sprankelende kleuren met een persoonlijke touch, gebasseerd op haar reizen en persoonlijke verhalen. Uiteraard gaat een deel van de opbrengst naar haar naar stichting Return to Sender.

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier alle shawls uit de POM by Katja collectie.

SALE!

Omdat de nieuwe collectie binnen is, gaat de oude eruit met SALE! Met kortingen van wel méér dan 50%! scoor jij nu nog snel je prachtige POM shawl bij Locals.

 

 

 

 

 

Bekijk alle POM shawls

Vanaf najaar ook POM kleding

Vanaf het najaar van 2019 gaat Locals Amsterdam ook de kledingcollectie van POM aanbieden.
Deze collectie is recentelijk ontwikkeld door de zussen en is elegant, vrouwelijk en barstensvol kleur! De kleding is gemaakt van fijne, natuurlijke materialen en je zult er veel draagplezier van beleven!

Hoe kies je nou welke shawl perfect voor jou is?

De POM collectie is best omvangrijk. Hoe kies je nou de shawl die het beste bij jou past?

Passen en proberen helpt natuurlijk. Wij helpen je graag door je alle manieren te laten zien waarop je de POM shawls kan dragen: stoer, casual, chic of urban, altijd Amsterdam style. Maar, we hebben nog meer tips voor je.
Kijk bij het kiezen van je shawl naar welk materiaal lekker aanvoelt: hou je van een stevige, lekker dikke shawl, of ga je voor zacht en soepel?
Het materiaal heeft ook invloed op hoe de shawl valt: even dikke shawl heeft meer volume dan even dunne shawl en zal wat meer zijn vorm behouden tijdens het dragen. Heb je bijvoorbeeld een lange nek, dan kun je goed een dikkere shawl dragen. Is je nek kort, dan is een dunnere shawl mooier, die platter valt en je hals de ruimte geeft.

Heel belangrijk is de kleur! Heb je weleens dat je heel slecht hebt geslapen, maar mensen toch opmerken dat je er zo goed uitziet?
Dan heb je waarschijnlijk een voor jou flatterende kleur aan!
Er zijn twee dingen waar je op moet letten:

  1. Je teint
    Heeft je teint een roze ondertoon, dan staan koele kleuren jou het mooist.
    Denk bij koele kleuren aan blauw, groen, grijs, taupe, violet en zilver. Kleuren met een gouden ondertoon,bijv. beige, camel en oranje, laten je er slecht uitzien.
    Als je huid een gele of olijfkleurige ondertoon heeft, kun je juist goed warme kleuren zoals bovenstaand bij je gezicht dragen.
  2. Je oog- en haarkleur. Heb je veel contrast tussen je oog-, huids- en haarkleur (denk: Sneeuwwitje) dan staan felle en donkere kleuren je goed. Denk bloedrood, fuchsia en harde contrasten zoals zwart/wit.
    Heb je lichte ogen en haar en een blekere huid, dan staan zachte kleuren je juist mooi, vooral gemengd met wit of grijs, zoals pastels, lila en zeegroen. Blijf weg van zwart, kies liever voor het zachtere donkerblauw, bijvoorbeeld.

De juiste kleur laat je stralen en er fris uitzien, de verkeerde kleur maakt je moe en accentueert lijntjes en oneffenheden in je gezicht.
Je kan thuis experimenteren voor de spiegel door warme en koude kleuren bij je gezicht te houden, of op google op te zoeken welk seizoenstype jij bent. Maar bij Locals helpen we jou natuurlijk ook graag met alle liefde!

 

 

Schrijf je in voor Locals nieuws
en ontvang
  10 euro korting 
Aanmelden
close-link