Original products by designers from Amsterdam | Lots of gift inspiration | We ship worldwide! | NL=free shipping over €39.95

HOMEWEAR by Pip Studio

HOMEWEAR by Pip Studio
14 april 2021 Suzanne Hof
In geen categorie

Perfect voor relaxen, thuiswerken en je staycation.

Fris, vrolijk en kleurrijk. Daar word je toch blij van? Waar je ook bent.Of je nu thuis aan het relaxen bent met een goed boek op je vrije dag, of een video call hebt met een klant, comfy kleding is helemaal van nu! Want je wilt er thuis toch ook een beetje leuk bijzitten? Dat gaat helemaal lukken met de Homewear collectie van Pip Studio.
Ook al ga je niet meer iedere dag naar kantoor, een leuke top met een comfortabele broek is toch wel heel fijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Die vaalgewassen joggingbroek en dezelfde badjas die je nu al 10.000x hebt gedragen zijn vast wel aan vervanging toe. Met de vrolijke kleuren van Pip Studio krijg je al helemaal zin in de zomer! En als we die nog gedeeltelijk thuis doorbrengen is dat helemaal niet erg, want in deze loungewear voel je je ultra comfortabel.

Tijdloos en eigenzinnig

Wat nou zo leuk is aan Pip, is dat het juist niet modegevoelig is. Eigenaar Anke van der Endt is een echte designer en maakt alleen kleding en producten die zij zelf mooi vindt. En tijdloos. Daarom kun je deze kleding zo lang blijven dragen als je maar wilt, altijd leuk! Dat wil niet zeggen dat er nooit iets nieuws komt. Anke en haar team maken ieder jaar een zomer- en een wintercollectie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Combi toppers

Je kunt de heerlijk zomerse Pip tshirts natuurlijk combineren met een broek van Pip, maar ze kunnen ook prima op een spijkerbroek of zomers op een linnen broek of rokje. De kimono kun je elegant thuis dragen over je pyjama of andere lounge wear, maar gooi ‘m ook eens over je bikini op het strand, gecombineerd met slippertjes. Laat de zomerse combi’s maar komen!

Kun jij ook wel wat vrolijkheid gebruiken? Tover dan met Pip  Homewear een glimlach op je gezicht als je in de spiegel kijkt, want van deze kleurige kleding ga je vanzelf blijer kijken.

SHOP NU PIP

Schrijf je in voor Locals nieuws
en ontvang
  10 euro korting 
Aanmelden
close-link