Original products by designers from Amsterdam | Lots of gift inspiration | We ship worldwide!

Gratis bidon bij elke aankoop in juni

Gratis bidon bij elke aankoop in juni
3 juni 2019 Suzanne Hof
In Amsterdam, geen categorie

In juni geven we bij elke aankoop een superleuke Locals Amsterdam bidon cadeau! Zo kun je lekker in het park gaan zitten met je mooie zomerspulletjes, lekker hapjes en een herbruikbare, superhippe bidon met vers kraanwater.

Heerlijke parken in Amsterdam

Ik heb zo’n zin in juni! Ik hoop dat er lekker veel in-het-park-zit-dagjes komen. Amsterdam heeft zoveel leuke parkjes! Als je hier woont of een dagje gaat statten, er is genoeg afwisseling.

Westerpark

Het levendige Westerpark is een leuke plek als je houdt van cultuur. Er zijn toffe cafeetjes, hippe restaurantjes en in de Westergasfabriek is bijna altijd wel wat te doen. Lees hier meer over het Westerpark.

Oosterpark

Het Oosterpark is ook heel leuk, vooral met kinderen populair. Er is een speeltuin en een kinderspeelvijver. En het Tropenmuseum ligt naast het park; een erg leuk museum voor groot en klein. Maar ook voor hippe Amsterdammers is het Oosterpark steeds leuker. Er zijn veel gezellige tentjes in de buurt maar het is ook een perfecte plek voor een picknick. Dit is een leuke blog over het Oosterpark.

Vondelpark

Het Vondelpark is waarschijnlijk het bekendste park van Amsterdam. Middenin de stad is het echt even een oase van rust in het drukke centrum. Er is een fijn theehuis met groot terras maar er is ook altijd wel vanalles te beleven. Op 2 juni begint het gratis openluchttheater weer! Echt een aanrader.

Amsterdamse Bos en Sloterplas

Ietsje verder buiten het centrum, maar perfect als je wilt afkoelen of houdt van watersport zijn het Amsterdamse Bos en Sloterplas.
In het Amsterdamse Bos wordt altijd veel georganiseerd, ook voor gezinnen. Lees hier meer over het Amsterdamse Bos.

En Sloterplas is echt een walhalla voor watersporters. Bij Stijger 4 heb je vanaf het terras een prachtig uitzicht over het water!

 

Leuke zomerspulletjes bij Locals

Bij Locals kun je allemaal producten vinden die in Amsterdam zijn ontworpen en/of gemaakt. We vullen onze collectie regelmatig aan met nieuwe spullen. Ook voor de zomer hebben we weer allerlei leuks dat je mee kunt nemen voor je picknick in het park, in combinatie met de gratis bidon die je ontvangt bij je aankoop in juni.

Amsterdam lounge kussen

Deze kussenhoezen worden met de hand gemaakt door kansarme vrouwen. De stof is duurzaam en vuilafstondend (en wasbaar!) dus je kunt zo’n mooi kussen met typische Amsterdamse grachtenpandjes gerust meenemen naar het park!


Bekijk alle Amsterdam kussens

 

 

 

Plaid by Boo

Je kúnt dit plaid natuurlijk gebruiken om op te zitten in het park, maar je kunt hem ook gebruiken als dekentje of wrap als het ietsje frisser wordt omdat je te lang in het park bent blijven zitten. Hoe dan ook, deze plaids zijn zo heerlijk zacht en warm, een echte aanrader om mee te nemen voor je picknick in het park.


Bekijk alle plaids

 

 

 

Zuperzosial

Voor je lekker hapjes heb je natuurlijk ook bestek en bordjes nodig. Heb je al gehoord van de vrolijke kleuren en biologisch afbreekbare, duurzame producten van Zuperzosial?


Bekijk alles van Zuperzosial

 

 

 

Backpacks en totes

En hoe moet ik al die leuke spulletjes meenemen, vraag je je af?
Nou, daar hebben we ook wat op!

Ten eerste deze toffe totes van Locals Amsterdam. Starring Marcel de mascotte!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar we hebben ook hele toffe backpacks!

Bekijk alle backpacks

Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief (zie onderaan de site of op de contactpagina) dan krijg je van 10 t/m 16 juni ook nog eens 20% korting op onze rugtassen!

 

 

 

 

 

 

Fijne zomer alvast, allemaal!

Schrijf je in voor Locals nieuws
en ontvang
  10 euro korting 
Aanmelden
close-link