Original products by designers from Amsterdam | Lots of gift inspiration | We ship worldwide! | NL=free shipping over €39.95

Feestelijke korting!

Feestelijke korting!
28 augustus 2019 Suzanne Hof
In Weggeefkalender, Winkel

Het is feest, tralala! Want ik ga trouwen!! Ik vind dat toch wel een feestje waard, en daarom geven we van 28 augustus t/m 3 september maar liefst 15% korting op alles in de webshop (voordat ie 3,5 week dicht gaat) met code: feestvreugde15. Ga je voor een nieuwe POM by Katja, of zo’n heerlijke Cape Karigar nu het najaar weer langzaamaan aan het naderen is. Keuze zat!

Webshop dicht, maar winkels open

Zoals gezegd: het is feest! Maar dat betekent wel dat de shop eventjes dicht gaat. Van 4-28 september kun je niet online bestellen, maar de winkels blijven gewoon open, dus daar kun je altijd nog terecht.

Omdat dat voor ons doen best lang is, zo’n dichte webshop, geven we van 28 augustus t/m 3 september 15% korting op alles in de shop met code feestvreugde15 . Dan kun je nog nét mooi die nieuwe POM by Katja bestellen, of die Cape Karigar waar je al een tijdje op zit te azen, nu we de herfst weer in de lucht voelen.

Vergeet ook niet onze toffe Amsterdam kussen, printjes van grachtenpandjes, collectie tassen en portemonnees, en nog veel meer!

 

 

 

 

 

10 Euro korting op POM in de winkels

Wil je toch liever die POM shawl even live omdoen om te kijken welke het beste bij je past, of ga je juist voor de nieuwe POM kleding collectie? Kom dan van 4-28 september naar een van de winkels (de Staalstraat heeft de meeste kleding) voor 10 euro korting op de POM aankoop.

 

Geniet ervan, ga ik ook doen.

Schrijf je in voor Locals nieuws
en ontvang
  10 euro korting 
Aanmelden
close-link