Heb je vragen? Bel gerust! 020-5286500 (tijdens openingstijden)

WINACTIE én KORTING! MAART IS STICKS AND STONES FEESTMAAND

WINACTIE én KORTING! MAART IS STICKS AND STONES FEESTMAAND
1 maart 2018 Suzanne Hof
In geen categorie

Deze winactie is afgesloten.

In maart hebben we  weer een leuke weggeefactie: een portemonnee van het bekende merk Sticks and Stones!

Door je via onderstaand winformulier aan te melden, ding je mee naar een geheel gratis waanzinnige portemonnee van Sticks and Stones voor al je pasjes, je stapels briefgeld en je vele muntjes.

(je naam en emailadres worden alleen en eenmalig voor deze winactie gebruikt).

 

(dit winformulier is niet langer beschikbaar)

 

Op 3 april kiezen we een gelukkige winnaar!

Ik ga niet zitten wachten – ik wil nú Sticks and Stones!

Als je helemaal geen zin hebt om een maand te gaan zitten afwachten of je die prachtige portemonnee hebt gewonnen, kun je ook gewoon iets van Sticks and Stones bestellen in de webshop van Locals Amsterdam. Dan krijg je namelijk sowieso een kortingscode voor 20% korting op je volgende aankoop in de shop! Een win-win situatie, zouden we zo zeggen.

Sticks and Stones – wat is dat eigenlijk?

We zeggen wel steeds dat Sticks and Stones zo bekend is, maar misschien ken je het nog niet.
Sticks and Stones is in 1970 opgericht in Amsterdam als vintage leermerk. Over de jaren verkregen ze internationale bekendheid als producent van leren producten. In de jaren 80 stapten ze over naar heldere kleuren voor hun producten, naast de bekende traditionelere kleuren zoals bruin en zwart.

Veel van hun producten worden gemaakt van vegetable tan, dat is natuurlijk gelooid leer. Er komen geen chemicaliën aan te pas, dus dat is beter voor mens en milieu. Met hun behandeling van het leer creëren ze een prachtige vintage look waar Locals zo van houdt.

Ben je al enthousiast?

Hebben we je al blij gemaakt over Sticks and Stones? Doe dan nu mee aan de winactie voor de portemonnee en / of koop een Sticks and Stones product in de webshop voor 20% korting op je volgende aankoop!