Heb je vragen? Bel gerust! 020-5286500 (tijdens openingstijden)

TOFFE TOTE GRATIS BIJ JE BESTELLING IN MEI!

TOFFE TOTE GRATIS BIJ JE BESTELLING IN MEI!
1 mei 2018 Suzanne Hof
In Amsterdam

Bij IEDERE bestelling via de webshop www.localsamsterdam.com in mei krijg je een supertoffe, spiksplinternieuwe en compleet unieke Locals Amsterdam tote bag helemaal gratis cadeau!

Marcel Duchamp, onze muze en zeer geliefde huishond, is in het design dat Locals eigenaresse Suzanne Baas zelf heeft gemaakt, terug te vinden in het mandje voorop de fiets. De drie bekende kruisjes van Amsterdam, die staan voor een overstroming, een grote brand en de pest – drie grote rampen die Amsterdam heeft doorstaan en overleefd – zijn omgevormd tot kusjes. Drie kusjes van en voor Amsterdam, de sterke stad die Locals zo lief is. Uiteraard staat er ook een fiets op het design, want Hollanders houden van fietsen!

Marcel de huishond van 4 en een half, wordt zeer charmant in zijn fietsmand vervoerd naar zijn werk door persoonlijke chauffeur Suzanne. Marcel zijn werk bestaat uit het in ontvangst nemen van knuffels en aaitjes. Hoe meer oehs en ahhs hij kan genereren bij – voornamelijk – buitenlandse dames, hoe beter. Hij is er maar druk mee!

Wil je er helemaal compleet bijlopen als een echte Locals en/of Amsterdam supporter? Dan kun je bijvoorbeeld ook een tshirt kopen met hetzelfde design. Als je dan ook nog je gratis tote bag trots als een pauw ronddraagt, dan kan je dag niet meer stuk! Tenzij je in Rotterdam woont, natuurlijk ūüėČ

Maar wat je ook bestelt, of het nou een tshirt, oldschool bag, Amsterdam kussen of een sieraad van ons eigengemaakte huismerk Sugarz jewelry is, die tote krijg je van ons! Geef ons – en jou – maar Amsterdam!